خیریه نیکوکاران شریف
english

والدین برای کمک به بچه های سرطانی این موارد را باید بدانند!

والدین برای کمک به بچه های سرطانی این موارد را باید بدانند!

والدین بودن می‌تواند دشوار باشد. اما هنگامی که یک کودک با یک بیماری خطرناک روبرو می‌شود، مجموعه‌ای جدید از چالش‌های والدین به‌وجود می‌آید. برای کمک به بچه های سرطانی ضروری است که والدین راه‌های کمک به کودکان را بدانند.

کودکان در طول درمان سرطان با مشکلات منحصر به فردی مواجه می‎‌شوند، زیرا اغلب درمان‌های شدید با عوارض جانبی شدیدی را دریافت می‌کنند. اگر فرزند شما مبتلا به سرطان است، در اینجا چند راه برای کمک به آن‌ها وجود دارد:

1- با آن‌ها صحبت کنید.

در اسرع وقت به فرزند خود در مورد تشخیص خود بگویید. آرام باشید و سعی کنید ملایم، مهربان و صادق باشید. با این حال، شما نیازی به صحبت در مورد همه چیز آن هم در یک بار ندارید. مقدار توضیحاتی که شما با فرزندتان در میان می‌گذارید، بستگی به سن و توانایی فرزند شما برای درک آن دارد. کودکان کم سن‌وسال ممکن است نیاز به توضیحات تکراری و بیشتر داشته باشند. با استفاده از کلمات و ایده‌های قابل درک برای آنان، سعی کنید به آن‌ها بگویید که باید انتظار چه چیزهایی را داشته باشند.

Jeanelle Folbrecht، PHD، استاد ریاضی و دانشیار در بخش روانشناسی، گروه مراقبت‌های حمایت طبی در City Of Hope، گفت: “کودک به طور عادی بدون ترس و وحشت رفتار می‌کند.”

درمان یک کودک به طرق مختلف به دلیل سرطانِ آن‌ها می‌تواند ایجاد احساس ناامنی برایشان به همراه داشته باشد باعث شود که بخواهند مانند هر کودک دیگری باشند

مهم‌تر از همه، او افزود: “هنگامی که کودک ابراز نگرانی و یا ترس می‌کند، از آنها سوال کنید تا نگرانی‌های آن‌ها مورد بحث واقع شود و درِ گفتگو را برای آن‌ها باز کنید. اتمام  سریع مکالمه با “نگران نباش” یا “همه چیز درست خواهد شد”، می‌تواند به یک کودک احساس منزوی بودن و شنیده نشدن بدهد. “

2- راحتی و موارد کنترلی را فراهم کنید.

کودکتان را هنگامی که ناراحت یا وحشت‌زده است، راحت بگذارید. اجازه دهید آن‌ها بدانند که مسئول سرطان نیستند و احساس غم و اندوه، خشم، ترس و گناه طبیعی هستند. روش‌های صحیح ابراز احساس عصبانیت مانند نوشتن و نقاشی را به آن‌ها آموزش دهید. سؤالاتی را بپرسید تا اطمینان حاصل کنید که آنها از چیزی که در حال وقوع هست، آگاه هستند. هرگاه امکان پذیر است انتخاب‌هایی را برعهده‌ی آنان بگذارید، حتی اگر فقط انتخاب یک برچسب یا عطر و طعم دارو باشد.

سعی کنید تا جایی که می‌توانید یک برنامه‌ی منظم برای خواب، تغذیه، دیدار با دوستان و حتی نظم و انضباط داشته باشید.

به روش‌های متفاوت مانند فعالیت‌های فیزیکی، بازی‌های ویدئویی و تماشا کردن فیلم، سعی کنید کودک خود را مشغول نگه داریو و او را سرگرم کنید. فعالیت‌های درمانی جامع مانند ماساژدرمانی و ریلکسیشن و تصویرسازی نیز می‌تواند برای کودکان مفید و کمک‌کننده باشد.

3- به آن‌ها کمک کنید تا با تغییرات فیزیکی خودشان را وفق دهند.

اگر در طی درمان کودک شما دچار ریزش مو شد، بگذارید تا برای خودش کلاه یا روسری دلخواهش را انتخاب کند و آن را استفاده کند. بسیاری از کودکان دوست دارند موهای خود را به رنگ‌های مختلف دربیاورند یا مدل‌های متفاوتی را امتحان کنند. این اجازه را به آن‌ها بدهید. شاید در طی این دوره از درمان این تار موها، آخرین تارهای موی کودکتان باشند.

خریدن اسباب‌بازی‌های جدید نیز می‌تواند به حفظ روحیه‌ی آن‌ها کمک کند.

برخی روش‌های درمانی منجر به از دست دادن وزن و برخی دیگر منجر به اضافه کردن وزن می‌شوند. یک متخصص رژیم غذایی می‌تواند به شما کمک کند تا مطمئن شوید کودک شما به درستی و به اندازه‌ی مورد نیاز از همه مواد غذایی بهره‌مند می‌شود.

برخی توصیه‌ها در این مورد بدین شرح می‌باشند:

  • سعی کنید از وعده‌های غذایی کوچکتر با تعداد بیشتر استفاده کنید.
  • محیط و فضای خوردن غذا و میان‌وعده‌ها را تغییر دهید.
  • اجازه دهید کودکتان در خرید کردن و آماده‌سازی وعده‌های غذایی به شما کمک کند.
  • از وعده‌های غذایی پرکالری و سرشار از پروتئین استفاده کنید.
  • کودکتان را به غذا خوردن مجبور نکنید.

Folbretch تاکید می‌کند که باید کودکان خود را به این مساله که دیگران ممکن است به آن‌ها خیره شوند یا از آن‌ها سوالات شخصی بپرسند, عادت دهید. او می‌گوید “به چشمان کودکان نگاه کنید نه به سر یا زخم‌های آن‌ها” برای حرف زدن درباره‌ی ریزش مو، زخم‌ها یا روش درمانی کودکان، از آن‌ها اجازه بگیرید زیرا که کودکان دوست ندارند غیرعادی به نظر بیایند و می‌خواهند مانند کودکان دیگر باشند.

4- از روابط دوستانه‌ی آن‌ها حمایت کنید.

دوستان کودک شما احتمالا به دنبال راه‌های تشخیص سرطان خواهند بود. بعضی از دوستان ممکن است احساس ناراحتی کنند، زیرا آن‌ها نمی دانند چه بگویند یا چگونه باید کمک کنند. فرزندتان را تشویق کنید که از طریق پیام متنی، ایمیل، چت ویدئویی، تماس‌های تلفنی یا رسانه‌های اجتماعی با دوستان خود ارتباط برقرار کند. فرزند شما همچنین ممکن است از طریق این تجربه دوستان جدیدی به دست آورد. اجازه دهید کودک شما دوستانش را در زمانی که احساس آمادگی داشت ببیند.

Folbrecht همچنین گفت: “خواهر و برادرِ کودکِ بیمارتان را فراموش نکنید. “خواهر و برادر اغلب احساس بی‌حوصله‌ بودن و کم‌توجهی می‌کنند، احساساتی که می‌تواند طولانی‌تر از مدت درمان باشد. با به همراه داشتن خواهران و برادرانِ کودکِ بیمارِ خود، با حضور آنها در جلسات و یا با مطلع نگه‌داشتن آن‌ها در مورد روند درمان، می‌توانید به آن‌ها احساس مهم و ممتاز بودن را منتقل کنید. “

5- در مسیر پیشرفت ادامه دهید.

به دنبال راه‌هایی برای تقویت روح فرزند خود در هنگام آماده شدن برای عمل جراحی یا به‌هنگام روند درمان در بیمارستان، باشید. از کتاب‌های جالب، بازی‌های تخته‌ای، پازل، موسیقی، هنر، صنایع دستی و … که می‌توانند به پر کردن زمان کودکتان کمک کنند، استفاده کنید.

Folbrecht هشدار داد: “مراقب هدایای بیشماری که به کودکتان می‌دهید، باشید.”در حالی که کودکان عاشق هدیه می‌شوند، می‌توانند والدین و خانواده را سرکوب کنند. اگر می‌خواهید یک هدیه بدهید، چیزی را انتخاب کنید که برای زمانی که در بیمارستان سپری می‌شود یا زمان انتظار برای دکتر، مناسب باشد. “

با معلم فرزندتان مشورت کنید تا کارهای مدرسه‌ای که آن‌ها از دست می‌دهند را تعیین کنند. ممکن است برای فرزندتان در هنگام اقامت در بیمارستان، کاری انجام دهید. برخی از بیمارستان‌ها هماهنگ‌کننده‌های آموزشی دارند که می‌توانند منابع و کمک‌های آموزشی را ارائه دهند.

سایر مطالب

بیشترین و کمترین کشور‌های سخاوتمند دنیا و سایت کمک به نیازمندان

برای کمک به بچه های سرطانی ۱۲ علامت هشداردهنده را بشناسید.

خیریه ها برای توانمندسازی زنان چه می‌کنند؟(بخش اول)

خیریه ها برای توانمندسازی زنان چه می‌کنند؟(بخش دوم)

شما با جستجوی یکی از عبارات زیر به این صفحه آمده‌اید. در صورتی که مطلب مورد نظرتان را نیافتید، می‌توانید در قسمت جستجو آن را بررسی کنید.

کمک به بچه های سرطانی با دانستن نکات ضروری، والدین برای کمک به بچه های سرطانی چه باید بکنند، مسئولیت‌ها در قبال کمک به بچه های سرطانی ، کمک به بچه های سرطانی با ایجاد روابط مناسب، کمک به بچه های سرطانی با تغذیه مناسب، کمک به بچه های سرطانی با مشاوره آموزشی، کمک به بچه های سرطانی با تقویت روحیه آن ها

نظر خودتان را ارسال کنید