معاون واحد مشارکتهای مردمی بنیاد امور خیریه نیکوکاران شریف ارتباط حامی با مددجو را از وظایف اصلی بنیاد دانست و گفت: پروندههای مددجویی بسیاری در این بنیاد وجود دارد که خیلی از حامیان از آن بیاطلاع هستند.
دکتر رضا اصغریان در گفتگو با ماهنامه فرهنگی – اجتماعی افزود: برای اینکه بتوانیم مددجویان را به حامیان بشناسانیم نیازمند اطلاعرسانی واحد هستیم.
وی با اشاره به اینکه در مرحله نخست از کار توانستیم با شفافیت، اعتماد و مشاهده عینی حامی جذب کنیم، ادامه داد: کمک مالی و هدایای حامیان بنا به درخواست خودشان در مراسم های مختلف به مددجویان داده میشود.
اصغریان افزود: با توجه به اینکه واحد مشارکتی وظیفه سنگینی بر عهده دارد، توانستیم با همکاری 250 مددکار فعال حامیان زیادی جذب کنیم.
وی ادامه داد: مددکاران بدون دریافت وجهی در بنیاد امور خیریه نیکوکاران شریف فعال هستند و ما فقط در حد پاداش در خدمت این بزرگواران هستیم.
*برنامه توسعه سازی
اصغریان همچنین به برنامههای توسعه سازی بنیاد نیکوکاران شریف اشاره کرد و گفت: در این بخش از برنامهها، مددجویان پس از توانمندسازی، محصولاتی را تولید میکنند، توسط حامیان خریداری میشود.
معاون واحد مشارکتهای مردمی بنیاد امور خیریه نیکوکاران شریف ادامه داد: یکی از مهمترین برنامه واحد مشارکتی، برگزاری جشنواره و دیدار حامیان با مددجویان است و در تلاشیم تا این برنامهها را با نوع دیگر و باکیفیت بهتر برگزار کنیم.
اصغریان افزود: از دیگر مباحثی که میتوان به آن اشاره کرد این است که خیلی از حامیان میخواهند هدیه خود را در جمع مددجویان دیگر ندهد و برنامهاش این است که دور از چشم دیگران باشد بنابراین ما در این راستا و جلب رضایت حامی این زمینه را فراهم کردیم.
وی اظهار داشت: هدیههای ارسالی حامیان به بنیاد در مراسمهای مختلف به دست مددجویان میرسد.
*برند عاطفی
اصغریان در ادامه سخنانش به موضوع برند عاطفی و اجرای آن در بنیاد نیکوکاران شریف گفت: به سازمانها و شرکتهای بزرگ دنیا پیشنهاد میکنم موضوع برند عاطفی را سرفصل کاری خود قرار دهند چراکه اجرای آن موجب ارتقای فعالیت سازمان متبوع میشود.
وی ادامه داد: برای اینکه این طرح را به منصه ظهور برسانیم مدیران سازمانها و شرکتهای شبهدولتی را در سطح مدیران آموزش دهیم.
اصغریان گفت: بنیاد نیکوکاران شریف این آمادگی را دارد به نفع مددجویان این آموزش را بهصورت رایگان انجام دهد.
وی در ادامه سخنانش وجود حامیان نیک سرشت را بهشت گمشده مددجویان دانست و افزود: بنیاد نیکوکاران شریف در مدت فعالیت خود توانست این ریل خدمت را طولانی تر کند.
انتهای پیام/ح.ع
نظر خودتان را ارسال کنید